SoftOne

Despre SoftOne România

SoftOne România și-a început activitatea în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei și unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software de business (ERP, CRM și BI) – SoftOne Technologies. Compania are sediul central în Atena, Grecia și două subsidiare în Salonic și București, dar și prezență internațională în Cipru, Bulgaria, Serbia, Turcia, Malta și Rusia.

Produsul vedetă, Soft1 ERP, se adresează companiilor în curs de dezvoltare și celor de talie medie, precum și corporațiilor mari care au nevoie de optimizarea costurilor și productivitate crescută pentru a-și îmbunătăți performanțele afacerii și a-și crește competitivitatea. Soft1 este singura soluție ERP omogenă și performantă atât în Cloud, ca subcripție anuală (abonament) cât și pe serverul clientului, care poate fi 100% personalizată în funcție de nevoile utilizatorilor.

Printre clienții actuali ai SoftOne se numără: Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar în România: Oscar Downstream, Ernst & Young, Secpral Pro, Onedia Distribution, Dablerom, Cosmos Mobile, Calif, Verla, Leonardo, Neon Lighting și Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

 

Pentru detalii suplimentare puteți accesa:

Telefon: +40 212 24 3925 | E-mail: info@softone.ro | www.softone.ro