Revistele Wolters Kluwer România - Oferta specială pentru abonamentele 2016

Wolters Kluwer România lansează OFERTA SPECIALĂ 2016 pentru abonamentele la Revistele Pandectele Române, Revista Română de Dreptul Muncii, Revista Română de Drept al Afacerilor, Revista Română de Drept European şi Monitorul Jurisprudenţei.

Vă reamintim că Revistele WOLTERS KLUWER ROMÂNIA sunt reviste de prestigiu pe piaţa juridică din România, fiind un instrument de documentare indispensabil pentru orice jurist, indiferent de specializare.

Pentru a veni în întâmpinarea practicienilor, începând cu 2012, cele patru reviste juridice au abordat cu precădere subiecte de interes practic imediat, axat în principal pe analiza noutăţilor legislative şi a modalităţilor de implementare a acestora. Nu au lipsit articole semnate de autori recunoscuţi privind noile coduri pe domeniile civil şi penal sau cele privind impactul noilor reglementări în domeniul insolvenţei.

Tot începând cu 2012, revistele au fost recunoscute la nivel internaţional, fiind în prezent înscrise în 3 baze de date internaţionale: HeinOnline, EBSCO şi ProQuest.

Ca elemente distinctive, revistele noastre au promovat şi au încercat să reînvie publicistica juridică, în acest sens dezvoltând rubrici de interviuri, istorie juridică sau meridiane juridice, care, pe lângă editoriale, au dezbătut critic evenimentele juridice importante.

Revistele Wolters Kluwer România sunt concepute pentru constitui o sursă importantă de informaţii juridice, un spaţiu de dezbateri pentru profesionişti, un instrument de cultură juridică, oferind totodată şi plăcerea lecturii unor produse tipărite de calitate.

Pe lângă cele patru reviste tipărite, Wolters Kluwer România a pus la dispoziţia practicienilor o publicare bilunară online – MONITORUL JURISRUDENŢEI - dedicată monitorizării jurisprudenței naționale recente și relevante. Conceptul este unul cu totul SPECIAL prin modul unic de prezentare al spețelor – FIȘA SINTETICĂ, concepută de un practician, pornind de la nevoile de informare specifice ale tuturor practicienilor dreptului. Revista este uşor accesibilă şi oferă la un preţ avantajos jurisprudenţă foarte recentă şi relevantă sintetizată de profesionişti. De la apariţie, revista a pus la dispoziţia abonaţilor peste 300 de speţe foarte relevante, mai ales pe tematica noilor coduri.

OFERTA SPECIALĂ 2016!

Pentru abonamentele anuale contractate până pe data de 31 decembrie 2015 oferim până la 15% discount!

Profitaţi acum de OFERTA SPECIALĂ 2016 şi asiguraţi-vă la un PREŢ FĂRĂ CONCURENŢĂ accesul la revistele Wolters Kluwer România, atât în forma tipărită cât şi în forma electronică!

Contactaţi-ne ACUM la nr. de tel 031.224.41.59 sau la adresa de  email adriana.chelmagan@wolterskluwer.com – persoana de contact – Adriana Chelmagan şi veţi primi toate informaţiile necesare pentru a beneficia imediat de oferta specială 2016.